2 Ocak 2009 Cuma

Studio Life'da 88 Bin 200 YTL daire fiyatları

Studio Life'da 42 ile 66 metrekarelik 1+1 ve 2+1 dairelerin fiyatları 88 bin 200 YTL ile 126 bin YTL arasında değişiyor. Projede sıfır peşinat ve vade farksız 36 aya varan taksitler uygulanıyor.

Coldwell Banker'ın İstanbul Beylikdüzü'nde yaptığı “Studio Life” projesinde kalan 48 daire için özel bir kampanya uyguluyor. Bankaların faiz oranlarını yükseltmesi ve kredi şartlarını ağırlaştırılmasına karşın finansal çözümler üreten Coldwell Banker, farklı ödeme planları sunarak ev almayı kolaylaştırıyor. Studio Life Projesinden ev almak isteyenlere uygulanacak kampanya ile sıfır peşinat ve vade farksız 36 aya varan taksitlerle ödeme kolaylığı sunuluyor.

4 blokta 312 adet daireden oluşan Studio Life projesinde 42 metrekare ve 63 metrekare arasındaki 1+1 ve 66 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 88 bin 200 YTL ile 126 bin YTL arasında değişiyor.

Studio Life konutlarında birincil öncelik güvenliğe veriliyor. Yüksek deprem teknolojisinin ön planda tutulduğu bloklarda 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile yangın ve gaz güvenliğine karşı merkezi akıllı bina sistemi bulunuyor. Yüzde 75'i yeşil alan olan Studio Life konutlarında süs havuzları ve peyzaj tasarımı yer alıyor. Her blokta resepsiyon hizmeti, kiralama ve satış hizmeti, bakım onarım ve temizlik Coldwell Banker Congierge tarafından sağlanıyor.

FATURA DERDİ YOK!

Modern mimarinin ve efektif kullanım alanlarının yer aldığı Studio Life'ta ankastre mutfak ekipmanları standart olarak sunuluyor. Studio Life projesinin bir başka özelliği ise konut kullanıcılarının elektrik ve su için abone olmalarına gerek kalmaması. Kontörlü sayaç sistemiyle yönetimden ihtiyaç kadar su ve elektrik alınabilen site sakinleri fatura işleriyle uğraşma durumunda kalmıyorlar.

Yürüyüş alanları, alışveriş merkezleri ve sosyal alanları ile fark yaratan Studio Life, İstanbul'un trafik yükünü kaldıran E-5 ve TEM yollarına yakınlığı, Atatürk Havalimanı'na 15 dakikalık mesafede bulunması ve Tüyap Fuar Kongre Merkezi'nin hemen yanında bulunuyor.

Studio Life; Coldwell Banker, Swanke Hayden Connell Architects ve akıllı bina sistemlerinin önemli ismi Centrome tarafından gerçekleştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder